Festtelt. Salg af festtelte. Køb festtelt her!

Forside
Kontakt
Festtelt blog
Festtelt sælges

Beskrivelse: PE PLUS er en god og kraftig konstruktion i 38mm x 1,1 mm tykke galvaniserede rør. Dugen er udført i stærk presenning Polyethylen 200 gr/m².
Kiphøjden: 3,15m & sidehøjden: 2 m. PE PLUS leveres komplet med aftagelige sider & gavle. Siderne består af ét 8 m. langt stykke med vinduer. Festteltet har et godt lysindfald. PE PLUS Festtelte er perfekt til have- og firmafesten.

Festtelte PVC

Beskrivelse: Kraftig konstruktion i 42 x 1,2 mm / 38 mm x 1,1 mm tykke galvaniserede rør. dugen er udført i stærk PVC: 500/380 gr/m².
Kiphøjden: 2,75m, Sidehøjden: 2 m. Festteltet leveres komplet, med aftagelige sider og gavle. Disse festtelte har godt lysindfald gennem store vinduer. Perfekte Festtelte til have- eller firmafesten.

Festtelte PVC

Beskrivelse: Tagdugen & sidestykker er udført i kraftig, flammehæmmende og 100% vandtæt PVC á henholdsvis 500 gr./m² & 380 gr./m². Teltdugen er flot forarbejdet og har indlagt ripstop funktion som sikkerhed mod flænger. Festteltets dug er udført i en ekstra god kvalitet. Staldvinduerne på begge sider giver et godt lysindfald & hyggeligt udsyn. Der er indgang i begge gavlender.

Festtelte PVC

Beskrivelse: Dancovers® serie af festtelte med galvaniseret stålstel. Festteltet har PVC dug som er både kraftig, flammehæmmende, vandtæt: 500 gr./m². Der er en lang række gennemtænkte detaljer som f.eks. montage med vingeskruer, som gør serien perfekt til foreninger, klubber, markeder, bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, studentergilder eller andre festlige aktiviteter, hvor der kræves et prisbilligt alternativ til vores professionelle festtelte.

Festtelte PVC

Beskrivelse: Denne serie har en lang række gennemtænkte detaljer som f.eks. galvaniseret stålkonstruktion og montage ved hjælp af vingeskruer. Serien er perfekt til klubber, foreninger, til bryllupper, mærkedage, konfirmationer, studentergilder - ja, alle festlige aktiviteter.

Festtelte PVC

Beskrivelse: Dancovers® Partyzone Pavillon kan bruges til alle lejligheder. Festteltets konstruktion er robust & designet & fremstillet med baggrund i erfaringer fra udlejningsmarkedet, hvor lang levetid og hyppig op- og nedtagning er afgørende. De hyggelige buede vinduer giver et godt lysindfald og er sammen med teltets konstruktion, med højt til kip, med til at give lyse & venlige rammer for festen. Pagodeteltene er fremstillet m. aluminiumstel og 500g/m² PVC dug.

Festtelt 6 x 6 PVC

Beskrivelse: Champagnefarvet og romantisk festtelt! Ideelt telt til den hyggelige havefest eller andre festlige aktiviteter, Meget rummeligt, lyst og venligt på grund af de 7 store vinduespartier og teltets ottekantede tagkonstruktion. Teltkonstruktion: Stellet er flot forarbejdet med pulverlakeret overflade. Det er let at montere med de medfølgende vingeskruer. Teltet transporteres let på grund af den stærke letvægtsramme i 34mm rør. Tagdugen består af PE mens bagsiden består af 260g/m² PVC Teltet sikres med barduner, som monteres med jordspyd ud for hvert af teltets stå ende ben.

Festtelt PVC

Beskrivelse: Smukt og romantisk festtelt til festlige begivenheder. Ideelt telt til fest i haven og mange andre festlige aktiviteter, hvor der kræves et prisbilligt alternativ, til de professionelle telte. Teltet er champagnefarvet, så det ikke blænder i stærk sol. Meget rummeligt, lyst og venligt med 9 store vinduespartier. PE tagdug og PVC bagside 260g/m².

Festtelt PVC

Beskrivelse: Stort, romantisk festtelt! Ideelt telt til fest i haven eller andre festlige aktiviteter, hvor der kræves et prisbilligt alternativ til professionelle telte. Meget rummeligt og lyst på grund af hele 10 store vinduespartier og teltets smukke tagkonstruktion. Festteltets stel er pulverlakeret og det er let at montere med de medfølgende vingeskruer. Festteltet er let at transportere grundet den stærke letvægtsramme. Teltet sikres med barduner, som monteres med jordspyd, ud for hvert af festteltets ben. Teltdug består af PE tag og PVC bagside 260g/m².

Pavillon Sahara

Beskrivelse: Skab hyggelige stemning i haven med en kvalitetspavillon. Dancover® leverer flere størrelser og kvaliteter. Pavilloner er meget populære bl.a. fordi de er hurtige at opsætte og montere. Du får ekstra glæde af haven, og kan slappe af i skyggen i dagtimerne, når solen er på sit højeste. Du kan forlænge sommeren og sommeraftenerne, når duggen falder.
Denne pulverlakerede pavillon kan også leveres med et myggenet!
Pavillonen består af naturfarvet PE dug: 200g/m².


Dancover A/S © 2003-

Galleri - Gulv til festtelte - Klapstole og klapborde - Telte og Telthaller - Folde telte - Havepavilloner - Telt leksikon - Telte - Lagertelte - Telthaller - Lagerhaller - Markedstelte - Foldetelte - Reklametelte - Flextelte - Event telte

Salg af partytelte

www.dancovershop.com

denmark@dancover.com

Tlf: 70 26 76 20

Køb dit festtelt her
Køb dit festtelt her
Køb dit festtelt her